Deelnemen

Deelnemen

Leuk dat je mee wil doen aan de VondelGames. Momenteel is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de 2020 race. Wil je wel mee doen aan een race? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het evenement!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet en stuur een e-mail naar vondelgames@reade.nl.

Vrijwilliger worden?

Waar zouden wij zijn zonder onze waanzinnige vrijwilligers?

Al sinds de eerste VondelGames editie zijn wij enorm blij met de vrijwilligers die samen met ons deze mooie dag mogelijk maken!

Wil jij de VondelGames op een andere manier ervaren, of wil je stage-uren maken en tegelijkertijd meer leren over aangepast sporten? Meld je aan om vrijwilliger te worden door een mailtje te sturen naar vondelgames@reade.nl.

Voorlopige startinformatie

Startbewijs ophalen
Meld je aan in de sporthal van Reade (Reade, Overtoom 283, 1054 HW Amsterdam). De aanmeldbalie kun je vinden op de begane grond in de sporthal van Reade, dit zal duidelijk aangegeven zijn in het gebouw. Je ontvangt daar een welkomstenvelop met startnummer en de nodige extra informatie.

Na je aanmelding kun je via de tuin van Reade het Vondelpark betreden.

LET OP: De aanmeldbalie is geopend vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 15 minuten voor de start van jouw wedstrijd.

Overige informatie

Eten en drinken
Tijdens de VondelGames is er in het Vondelpark een foodtruckplein. Hier kun je (tegen betaling) genieten van drankjes, hapjes en kleine maaltijden. Ook in het restaurant van Reade zijn gezonde snacks te verkrijgen.

Omkleden
Grenzend aan de sporthal van Reade zijn diverse kleedruimtes en mogelijkheden om te douchen. Tevens zullen er douchestoelen aanwezig zijn.

Kluisjes
Deze zijn aanwezig in de kleedkamers bij de sporthal. Bij gebruik van de kluisjes moet een €1 of €2 muntstuk worden gebruikt die je na het openen van de kluis weer terug krijgt.

Parkeren

Reade heeft een eigen parkeergarage, waar een beperkt aantal plekken (altijd tegen betaling) beschikbaar is. Tijdens de VondelGames kunnen alleen deelnemers met een Gehandicaptenparkeerkaart en genodigden gebruik maken van deze parkeerplekken..

Wij adviseren om (zonder Gehandicaptenparkeerkaart), je auto in de buurt te parkeren. Q-park Byzantium is de beste optie. Deze is gelegen aan de Tesselschadestraat 1G. Vanaf hier is het maximaal 10 minuten lopen naar Reade.

Meer informatie over parkeertarieven en P+R in Amsterdam vind je hier